Cercle de dones: energia femenina per construir un món millor

Les dones estem despertant, comencem a ser més visibles en aquesta societat i això ens dóna l’oportunitat d’obrir noves maneres de compartir  i viure en aquest moment volàtil, incert, complex i ambigu per acompanyar l’impuls d’una transformació social. En el cercle de dones que us proposen, volem unir tota l’energia femenina per construir un món millor.

Moltes de nosaltres hem fet aquest camí en solitari, sense poder aprofitar l’energia col·lectiva del grup, i moltes desitgem anar més enllà en bona companyia, envoltades de comprensió i amor compartit.

No és una qüestió de lluita de poders entre l’energia femenina i masculina, és una qüestió de completar, que comença amb una mateixa i continua en la relació amb les altres persones

És una qüestió de PODER INTERIOR

Quan una persona està asseguda en cercle i en silenci se n’adona de l’energía i de la connexió espiritual, que sembla que esdevé una força transformadora, no es pot explicar, s’ha d’experimentar.

Els cercles proporcionen l’espai segur i inclusiu, on tothom es troba al mateix nivell, i té la oportunitat d’expressar-se des del seu ser autèntic, sense por ni paranys, perquè com diu el Taoisme “tot és perfecte tal i com és”, aquesta experiència de per si ja és transformadora, dins del marc d’una societat exigent, excloent i agressiva que esdevé del ritme de vida actual.

Aquest camí també permet alliberar-nos dels patrons repetitius que hem aprés al llarg de les nostres vides, hem conviscut amb exigències de rol molt estrictes, i moltes vegades inconscients, que ens han obligat a interpretar guions de vida que no ens fan feliç i que arribat aquest moment, ens cal deixar-los anar amb amor.

En aquestes sessions desenvoluparem la conversa transformadora on compartir anhels i preocupacions, tot rebent el suport de les companyes. Dibuixar un propòsit que ens apropa a la millor versió de cada una, compartir una energia positiva, creativa i constructiva, es part del que farem i gaudirem en els quatre  cercles.

 

És la nostra responsabilitat en aquests moments, aportar el millor de l’energia femenina a favor de la construcció d’un mon millor, perquè tots i totes estem connectades i formem part d’aquest sistema, per tant el que cadascuna de nosaltres faci individualment influeix en la resta de persones, quan una cosa es mou, tot al nostre voltant es mou, ho fem col·lectivament en diferents esdeveniments vitals.

Aprenem juntes a expressar-nos amb humor, saviesa, connexió, equilibri, fortalesa i sensibilitat i fem aquest regal en forma de llavor al mon en el que vivim, per a que altres puguin gaudir d’una vida més bella i harmoniosa.

Posem en joc les nostres qualitats i el nostre poder femení, mirem al futur amb confiança i estimació, posem en valor allò que realment és important, decidim fer un camí ple d’amor des del cor

Atrevim-nos a construir un món més gratificant per a tothom!

Si vols participar, pots demanar informació a info@mjtorrente.com

Moltes gràcies!