Psicologia i natura

UNA MIRADA INTERIOR TRANSFORMADA

Diuen que el món del vi és un món de fantasia i sensacions on tot és possible i gairebé subjectiu. Modestament, amb aquesta nova imatge inspirada en el paisatge de les vinyes vull compartir amb tots vosaltres, els recursos que ofereixo en la nova identitat de PSICOLOGIA I NATURA.

Maria Jose Torrente

Aquesta nova imatge manté els esforços conduïts al llarg de la meva trajectòria i que m’han permès arribar on sóc. Penso que de mica en mica i gràcies a la feina feta, amb tots vosaltres, recullo el que he anat sembrant des de la curiositat, compromís i aprenentatge per oferir serveis professionals d’elaboració pròpia.

L’esperit de Psicologia i Natura recull la inspiració amb les vinyes i per aquest motiu el color vi que veureu en la nova imatge, juntament amb la fulla caduca dels arbres, transmet la força i deixar anar, per alimentar altres brots i créixer.
He volgut inspirar-me en el món dels viticultors, el conreu de la vinya es concentra en determinades denominacions d’origen (DO), en Psicologia i Natura, després de trenta anys d’experiència les denominacions en son tres:

Cada una es distingeix en diferents tons que trobem a la natura, on l’essència és plena de calidesa, tendresa, respecte i confiança. Aquestes tres DO tenen un motiu de ser i que vull compartir:

El Coaching Sistèmic per saber més d’un mateix amb una mirada inspiradora i transformadora.
El Cercle de Dones un espai pensat per compartir vivències i mirades i empoderar-nos.
El Retir de Benestar un temps per sentir, escoltar-nos i connectar amb nosaltres mateixos.

Finalment dir-vos que la nova imatge, com veieu, s’inspira en el cor de la psicologia i l’essència de la natura, totes dues reconegudes i estimades en les diferents actuacions fetes en la trajectòria de la meva vida personal i professional
Em queda, agrair-vos la vostra confiança, entrega i participació, ingredients que han permès sembrar plegats i seguir recollint fruits.

Us desitjo una bona setmana i un bon camí!

Maria José Torrente